Toshiba mengintip Laptop Pusat Media baru - Pengkomputeran - 2019

Anonim

Pengguna 5205-S705 satelit dapat menonton dan merekodkan program televisyen kegemaran mereka secara langsung ke notebook, menyimpan dan mengakses imej digital, fail video, dan memainkan filem DVD pada bila-bila masa dan di mana-mana tempat. PC notebook multimedia terintegrasi tanpa wayar terbaru Toshiba juga membolehkan pengguna menikmati grafik 3D terkemuka industri dan akses Internet mudah di rumah, bekerja atau hotspot awam tempatan.

Selain merakam kandungan digital, pelanggan satelit 5205-S705 dapat memanfaatkan pemacu DVD Multi-terbina dalam membakar CD dan DVD dan boleh digunakan sebagai pemacu keras kedua.

"The Satellite 5205-S705 mewakili penumpuan pengkomputeran mudah alih dan hiburan digital yang memberi kuasa kepada pengguna untuk membangunkan cara baru dan kreatif untuk menggunakan PC notebook, " kata Oscar Koenders, naib presiden pemasaran produk dan perancangan produk di seluruh dunia. "Pelanggan kami terus menggunakan PC mudah alih mereka untuk kegunaan hiburan dan matlamat kami untuk memenuhi permintaan itu dengan menyampaikan teknologi baru - segala-galanya dari grafik kualiti desktop untuk sambungan wayarles bersepadu dan kini keupayaan untuk membawa televisyen ke PC mudah alih."

"Toshiba berkongsi visi kami untuk Microsoft Windows XP Media Center Edition dan kelebihan yang jelas bahawa pengkomputeran mudah alih dan hiburan digital menyampaikan kepada pengguna buku nota, " kata Naib Presiden korporat Rick Thompson Group Windows Extended Platforms di Microsoft. "Pusat Media Media notebook menawarkan pengguna cara terbaik untuk menggabungkan produktiviti PC terbaik dan akses semua-dalam-satu ke media digital mereka di rumah, di bilik asrama, di pejabat, dan di mana sahaja.

Wonder Multimedia dengan Grafik Terpantas Industri
Menyediakan pengalaman multimedia yang lengkap, Satellite 5205-S705 adalah komputer riba pertama PC untuk menghantar dengan unit pemprosesan grafik NVIDIA GeForce FX Go5600, grafik terpantas industri. Grafik sinematik baru membolehkan pengguna memainkan sebarang permainan komputer PC desktop dan membangunkan persembahan multimedia yang intensif. Digabungkan dengan paparan UXGA 15.0 "diagonal dan pembesar suara Harman / Kardon® stereo dengan subwufer terbina dalam, Satelit 5205-S705 meningkatkan sebarang pengalaman permainan filem atau komputer untuk peminat multimedia.

Pelanggan satelit 5205-S705 juga menikmati kelenturan Toshiba Style Bay, bersedia untuk pemacu keras kedua, bateri kedua atau penyedia media jambatan. Penyesuai media jambatan menyediakan keupayaan untuk menerima, menyimpan dan memindahkan data dengan pelbagai format media digital, termasuk Memory Stick, Compact Flash dan Smart Media.

Harga dan Ketersediaan
PC notebook Toshiba Satellite 5205-S705 tersedia untuk $ 2, 699 terus melalui //www.shoptoshiba.com/ dan saluran pengedaran Retail Toshiba termasuk superstores komputer dan kedai elektronik pengguna.

• Toshiba Satellite 5205-S705 Notebook PC
  • Intel® Mobile Pentium® 4 Processor-Mª, 2.40GHz